20 Questions

UPDATED 02/10/1997 at 01:00 AM EST Originally published 02/10/1997 at 01:00 AM EST

1 Which bride was so nervous on her wedding day that she got the groom's name wrong when reciting her vows?

a. Sarah Ferguson
b. Annette Bening
c. Lady Diana Spencer
d. Julia Louis-Dreyfus

2 The emerald-cut diamond solitaire engagement ring belonging to which star was actually a film prop from the 1956 film High Society?

a. Lauren Bacall
b. Janet Leigh
c. Joan Fontaine
d. Grace Kelly

3 Which Casanova holds the record for Hollywood's briefest marriage?

a. Rudolph Valentino
b. Warren Beatty
c. Jack Nicholson
d. Clark Gable

4 Which television star has twice married heavy metal rock musicians?

a. Julianne Phillips
b. Heather Locklear
c. Pamela Anderson Lee
d. Valerie Bertinelli

5 Which of the following couples were married by New Age Hollywood guru Marianne Williamson?

a. Jane Seymour and James Keach
b. Jane Fonda and Ted Turner
c. Elizabeth Taylor and Larry Fortensky
d. Mary Steenburgen and Ted Danson

6 After divorcing their spouses in 1940, which classic movie-star couple sped off in the middle of the night for a quickie wedding with witness Katharine Hepburn in tow?

a. Laurence Olivier and Vivien Leigh
b. Clark Gable and Carole Lombard
c. Desi Arnaz and Lucille Bail
d. Humphrey Bogart and Lauren Bacall

7 How many times has Mickey Rooney, the former boy-next-door, been married?

a. 6
b. 7
c. 8
d. 9

8 Which pair chose the 1938 Rodgers & Hart song "I Married an Angel" for their first married dance?

a. Bill and Hillary Clinton
b. Roseanne and Ben Thomas
c. Donald and Maria Trump
d. John and Jackie Kennedy

9 Which macho TV lawman handled the delicate detail of picking the flowers for his own wedding?

a. Andre Braugher
b. Dennis Franz
c. Chuck Morris
d. Lance Henriksen

10 Which television actress enlisted her costar to officiate at her wedding ceremony?

a. Teri Hatcher
b. Roma Downey
c. Lisa Kudrow
d. Lea Thompson

11 Which rock and roll star found his bride during a military tour of duty?

a. Jerry Lee Lewis
b. Elvis Presley
c. Little Richard
d. Chuck Berry

12 Whose society-wedding gala was timed to coincide with the release of the 1950 movie Father of the Bride?

a. Zsa Zsa Gabor and Conrad Hilton
b. Jacqueline Bouvier and John F. Kennedy
c. Elizabeth Taylor and Nicky Hilton
d. Gloria Vanderbilt and Sidney Lumet

13 Which rock star married in Gibraltar and then used his Amsterdam honeymoon as a "bed-in" for peace?

a. Paul McCartney
b. Mick Jagger
c. Jim Morrison
d. John Lennon

14 Which radio host had his nuptials conducted by Supreme Court Justice Clarence Thomas?

a. Howard Stern
b. Don Imus
c. Rush Limbaugh
d. G. Gordon Liddy

15 Who was the first top royal since Henry VIII to divorce and remarry?

a. Princess Caroline
b. Princess Margaret
c. King Edward VIII
d. Princess Anne

16 Which movie star bride walked down the aisle barefoot in a dress picked out by her groom?

a. Meg Ryan
b. Julia Roberts
c. Whitney Houston
d. Geena Davis

17 Which couple thwarted photographers in helicopters by having their wedding on an East Hampton, N.Y., beach at night?

a. Kim Basinger and Alec Baldwin
b. Demi Moore and Bruce Willis
c. Michael J. Fox and Tracy Pollan
d. Nicole Kidman and Tom Cruise

18 Which U.S. President married his sixth cousin?

a. Theodore Roosevelt
b. Lyndon Johnson
c. Franklin Roosevelt
d. Abraham Lincoln

19 Which celebrity groom popped the question to his bride on the set of her television show?

a. John Tesh to Connie Sellecca on the set of P.S. I Luv U
b. Danny DeVito to Rhea Perlman on the set of Cheers
c. Rodney Peete to Holly Robinson on the set of Hangin' with Mr. Cooper
d. Bruce Boxleitner to Melissa Gilbert on the set of Sweet Justice

20 Which pop princess fashioned her wedding tiara and ceremony after Princess Diana's?

a. Whitney Houston
b. Vanessa Williams
c. Marian Carey
d. Madonna

ANSWERS

1. c 2. d 3. a 4. b 5. a and c 6. a 7. c 8. d 9. b 10. b 11. b 12. c 13. d 14. c 15. d 16. d 17. a 18. c 19. c 20. c

Your Reaction

Follow Us

On Newsstands Now

Robin Roberts: How Loved Saved Me
  • Robin Roberts: How Loved Saved Me
  • Emma and Andrew: All About Hollywood's Cutest Couple
  • Prince George! More Yummy Photos

Pick up your copy on newsstands

Click here for instant access to the Digital Magazine

Advertisement

From Our Partners

Watch It

Editors' Picks

From Our Partners



Sign up for our daily newsletter and other special offers.
    Choose your newsletters
Thank you for signing up! Your request may take up to one week to be processed.
    see all newsletters